FOTO Patru persoane implicate în accidentul de la Avrămeni. O maşină a ajuns cu roţile în sus

Patru persoane au fost implicate în accidentul rutier care a avut loc marţi dimineață pe DN 29, în apropierea localității Avrămeni. În eveniment au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, la fața locului au ajuns un echipaj din cadrul Stației Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, un echipaj de prim ajutor SMURD și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. La fața locului au fost evaluate patru persoane din cele două autoturisme, toate refuzând transportul la spital.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de incendiu prin deconectarea bornelor autovehiculului.

Ştirea iniţială

Un accident rutier s-a produs, marţi dimineaţă, pe drumul naţional DN 29 din judeţul Botoşani. O maşină s-a răsturnat pe cupolă, după ce şoferul acesteia a efectuat o depăşire şi a acroşat celălalt autoturism.

O persoană care se afla în Dacia care a ajuns cu roţile în sus a fost rănită. La faţa locului au ajuns atât pompierii, cu echipamente de descarcerare, cât şi o ambulanţă, care a acordat primul ajutor victimei.

Cazul a fost preluat de poliţişti.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *