Concursurile de angajare de la Spitalul Județean Botoșani, suspendate. „Ne iau de proști”

Mai multe concursuri de angajare de la Spitalul Județean Botoșani au fost suspendate. Ultimele trebuiau să aibă loc luni, pentru ocuparea funcțiilor de asistent medical generalist și infiermieri pentru chirurgie generală și ortopedie. Candidații au stat ore întregi, se plâng aceștia, pentru a dat examenul, dar în zadar. Li s-a transmis că a fost suspendat concursul.

„Pe site scrie clar, candidații să se prezinte cu 30 de minute înainte de începerea probei scrise, ora examenului scris fiind ora 9. Am stat ca prostii până la ora 12 ca să ne zică că se anulează concursul pe motiv că nu au instalate camerele de vedere și audio. Ne iau de prosti. Posturile au fost scoase acum o lună. Nu au realizat că nu au condiții? Așa ceva…bătaie de joc”, ne-a spus, revoltată, o candidată.

Pentru secția de Chirurgie, candidații au început examenul, dar în câteva minute li s-a spus că a fost suspendat, spune femeia. Conform deciziei conducerii Spitalului Județean Botoșani, concursul a fost suspendat pentru o perioadă de 15 zile.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *