Meteorologii Accuweather au anunțat cum vor fi temperaturile în prima lună de vară

Românii care-și fac planuri deja pentru această vară trebuie să știe cum va fi vremea! Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza meteo și au anunțat cum vor fi temperaturile în luna iunie. Se anunță valori termice ridicate, mai mari decât cele normale pentru această perioadă. Câte grade va arăta mercurul din termometre la începutul anotimpului cald?

Specialiștii Accuweather au actualizat prognoza meteo și au transmis cum va fi vremea la începutul verii. În luna iunie, meteorologii anunță valori termice ridicate, mai mari decât cele specifice în perioada respectivă. Este o veste tocmai bună pentru cei care-și programează de acum sejururile la mare, căci o pot face și pentru luna iunie. În Capitală, maxima lunii iunie va fi de 30 de grade Celsius.

Cea mai mică temperatură din iunie va fi de 24 de grade Celsius. Soarele va fi mereu pe cer, iar ploile nu-și vor face des apariția. Există posibilitatea să fie și zile în care vor predomina norii pe cer, însă temperaturile vor fi ridicate. Dacă la începutul verii temperaturile sunt peste medie, există o mare probabilitate să avem parte de o vară caniculară, potrivit Cancan.ro

FOTO Magazinul ”Meșterul casei tale”, deschis, astăzi, la Botoșani. Discounturi pentru clienți și avantaje pentru parteneri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *