Angajații Carrefour anunță proteste. Ce nemulțumiri au

Sindicatele din cadrul grupului Carrefour: Sindicatul Salariaților Carrefour România, Sindicatul Market, Sindicatul Național Artima, Sindicatul Național Supeco, alături de Federația Sindicatelor din Comerț, organizează o acțiune de pichetare a sediului companiei din Str Gara Herăstrău, Nr 4C.

„Luni, 25 martie, între orele 11.00 și 13.00, va avea loc protestul membrilor de sindicat din cadrul companiilor membre ale grupului Carrefour SA. Sindicatele din cadrul grupului Carrefour: Sindicatul Salariaților Carrefour România, Sindicatul Market, Sindicatul Național Artima, Sindicatul Național Supeco, alături de Federația Sindicatelor din Comerț, organizează o acțiune de pichetare a sediului companiei din Str Gara Herăstrău, Nr 4C”, a informat sindicatul.

Principalele solicitări ale angajaților care au anunțat proteste sunt legate de acordarea tichetelor de masă la valoarea maxim deductibilă și de acordarea primei de transport pentru angajații din toate formatele Carrefour. Protestul va fi susținut simultan în magazine, de către membrii de sindicat, prin purtarea unor bandane de culoarea altă, fără oprirea lucrului.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Două femei și un bărbat din Botoșani, răniți într-un accident. Șoferul a adormit la volan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *