FOTO Două femei și un bărbat din Botoșani, răniți într-un accident. Șoferul a adormit la volan

Două femei și un bărbat din județul Botoșani au fost răniți într-un accident rutier după ce șoferul a adormit la volan, iar mașina în care se aflau s-a izbit de un camion. Evenimentul rutier a avut loc sâmbătă dimineață, pe DN 17, în comuna suceveană Poiana Stampei. Mircea, de 74 de ani, din Botoșani, circula cu un Nissan din direcţia Vatra Dornei către Bistrița.

Când a ajuns într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, acesta a adormit la volan, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule care tracta semiremorca, condus de Dumitru, de 64 ani, din comuna Verești, care se deplasa regulamentar din sens opus.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului, și a două femei din mașină, Mariana, de 69 ani, din municipiul Botoșani, și Daniela, de 59 ani, tot din Botoșani.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.Polițiștii fac cercetări pentru vătămarea corporală din culpă.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *