Avertizare meteo! Ce anunță meteorologii până luni seară

Meteorologii au emis, duminică, o avertizare de vreme rea, valabilă de pe 24 martie, ora 10.00, până pe 25 martie, ora 20,00. Fenomene vizate sunt precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântului. 

În intervalul menționat, temporar va ploua local moderat cantitativ în centrul, sudul și estul teritoriului și se vor acumula cantități de apă de 10…15 l/mp, iar mai ales pe parcursul nopții de duminică spre luni (24/25 martie) în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei pe arii restrânse 25…30 l/mp. Vor fi mai ales averse, însoțite izolat de descărcări electrice.

La munte vor fi precipitații mixte pe parcursul zilei de duminică, apoi vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Trecător se vor semnala precipitații mixte, pe arii restrânse și în Transilvania și nordul Dobrogei. Vântul va avea local și temporar intensificări, cu rafale în general de 40…50 km/h, iar în zona montană de 60…70 km/h.

Se va produce brumă în noaptea de duminică spre luni în vestul și nord-vestul teritoriului, iar în noaptea de luni spre marți în special în regiunile intracarpatice și în zona deluroasă din sud.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Magazinul ”Meșterul casei tale”, deschis, astăzi, la Botoșani. Discounturi pentru clienți și avantaje pentru parteneri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *