Fraudă făcută de un lichidator din Botoșani. Prejudiciul depășește 180.000 de lei

Un lichidator din Botoșani este acuzat de delapidare și riscă să fie condamnat într-un dosar penal aflat pe rolul Judecătoriei Botoșani. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani au dispus, de curând, trimiterea în judecată a lichidatoarei Alina Rusu, care este bănuită că și-ar fi însușit 181.000 de lei din valorificarea bunurilor unei firme pe care o administra judiciar.

Reprezentanții firmei prejudiciate, Romsamira SRL, cu sediul în municipiul Dorohoi, au făcut plângere penală împotriva lichidatoarei, iar acum Alina Rusu a fost trimisă în judecată.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Cabinetul de insolvență Alina Rusu a ajuns în … insolvență

Un cunoscut lichidator din Botoșani a intrat în insolvență. Este vorba de Cabinetul Individual de Insolvență (CII) Rusu Alina, cea care era numit administrator judiciar la două societăți mari, respectiv Transporturi Auto SA și la Jade Fashion SRL.

Tribunalul Botoșani a dispus, joi, deschiderea procedurii generale de insolvență în cazul CII Rusu Alina, la solicitarea societății comerciale Romsamira SRL, cu sediul în municipiul Dorohoi.

În luna mai 2017, Alina Rusu a fost declarată lichidator al firmei din Dorohoi, însă la final a fost acuzată de valorificarea defectuoasă a patrimoniului acesteia, alegându-se atât cu o plângere penală, cât și cu acest proces în urma căruia a intrat, joi, în insolvență.

 

Premieră în lumea afacerilor! Un cunoscut lichidator din Botoșani a intrat în insolvență

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *