O nouă încercare a lui Cătălin Flutur de a bloca desființarea societății Locativa SA

Societatea comercială Locativa SA, condusă de fostul primar Cătălin Flutur, a deschis o nouă acțiune în instanță, cu scopul de a bloca desființarea unității care administrează fondul locativ al municipiului Botoșani. Locativa SA a deschis, miercuri, o nouă acțiune la Tribunalul Botoșani, prin care cere suspendarea executării Hotărârii Consiliului Local 577 aprobată în 20 decembrie 2023, în baza căreia s-a decis desființarea societății.

Pe lângă suspendarea executării HCL 577, Locativa cere și suspendarea executării tuturor actelor subsecvente, până la soluționarea definitivă a cauzei.

Cererea depusă la Tribunalul Botoșani are loc la doar două zile după ce instanța a respins o acțiune similară a societății Locativa. Scopul noii acțiuni este de a tergiversa aplicarea actului normativ privind desființarea Locativa SA până la alegerile locale care vor avea loc pe 9 iunie.

Google New Urmareste-ne pe Google News

One thought on “O nouă încercare a lui Cătălin Flutur de a bloca desființarea societății Locativa SA

  1. Asa a facut si la alegeri acest barbat brav si competent. Se cocoata, poate, poate…..mergeti dle la munca si lasati prosteala, zau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *