Decizie a instanței! Societatea comercială Locativa, condusă de Cătălin Flutur, se va dizolva

Locativa SA BotosaniSocietatea comercială Locativa SA Botoșani, condusă de fostul primar Cătălin Flutur, se va dizolva. Tribunalul Botoșani a respins, luni, cererea de suspendare a executării Hotărârii Consiliul Local Botoşani nr. 577/20.12.2023 formulată de Locativa S.A..

Prin urmare actul normativ adoptat, în luna decembrie, de consilierii locali social-democrați de desființare a firmei la care director este liberalul Cătălin Flutur va trebui pus în aplicare.

Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiate excepţiile lipsei calităţii procesuale active, a lipsei calităţii de reprezentant a directorului societăţii reclamante şi a inadmisibilităţii, invocate de pârâtă prin întâmpinare. Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare a executării HCL Botoşani nr. 577/20.12.2023, formulată de reclamanta S.C. Locativa S.A., în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local Botoşani. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea şi motivele de recurs urmând a se depune la Tribunalul Botoşani

Google New Urmareste-ne pe Google News

Proiectul privind desființarea societății Locativa a primit votul consilierilor locali, astfel că încep demersurile pentru dizolvarea și radierea societății. Un număr de 12 consilieri au votat pentru, nouă împotrivă și un consilier s-a abținut de la vot.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *