Numire surpriză la conducerea Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani. Cine a preluat conducerea unității spitalicești, de astăzi!

Numire surpriză la conducerea Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani, Noul manager al spitalului este, începând de astăzi, 21 martie, Corneliu Mihai. Asta pentru că medicul Ștefan Bercea nu a putut prelua funcția de manager, întrucât că ar fi trebuit să renunțe la cea de director medical, funcție ocupată prin concurs, ceea ce nu și-a dorit.

Corneliu Mihai a fost numit interimar pe o perioadă de 90 de zile. El a mai condus Spitalul Județean ”Mavromati” și în urmă cu câțiva ani

Astăzi a fost numit la conducerea Spitalului Județean Mavromati domnul Corneliu Mihai. Am semnat dispoziția pe 90 zile. Domnul Bercea nu a putut fi numit, pentru că este prin concurs și trebuia să renunțe la postul de director medical, de aceea s-a găsit o soluție, o soluție foarte bună în acest moment.  Ținând cont că domnul Corneliu Mihai nu este străin de Spitalul Mavromati și a făcut lucruri bune pentru acest spital, avem încredere că va face lucruri bune în continuare”, a declarat Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani.

Corneliu Mihai activa pe postul de director la Unitatea de Asistență Medico Socială din Flămânzi.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Femeie de 53 de ani, reținută de polițiști. A furat poșeta și telefonul mobil unei persoane, în trenul care se deplasa de la București spre Botoșani

One thought on “Numire surpriză la conducerea Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani. Cine a preluat conducerea unității spitalicești, de astăzi!

  1. zicala romanesca : hotul neprins negustor cinstit!
    a spaguiala e de la ADAM incoce in spitalul judetean !
    sar putea numi : SPAGA SRL nu spital judetean dar cu concursul …politicienilor care ii lauda .
    doar pana la arestare!..usturoi nu am mancat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *