Femeie de 53 de ani, reținută de polițiști. A furat poșeta și telefonul mobil unei persoane, în trenul care se deplasa de la București spre Botoșani

O femeie a fost reținută de polițiști în urma unui furt în tren. La data de 20 martie 2024, polițiștii de la transporturi au fost sesizați cu privire la faptul că în trenul care se deplasa de la București spre Botoșani a avut loc un furt, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Din verificări, a reieșit faptul că o femeie de 53 de ani, din comuna Știubieni, profitând de neatenția victimei, de 56 de ani, din comuna Rachiți, i-ar fi sustras acesteia poșeta și un telefon mobil, prejudiciul fiind estimat la 700 de lei.

În scurt timp a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, iar prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral. Față de aceasta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Persoana bănuită de comiterea faptei va fi prezentată în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Tânără de 23 de ani, agresată sexual în tren, de un bărbat de 60 de ani. Polițiștii botoșăneni l-au reținut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *