Părinţii lui Aryan, mărturii în lacrimi, după ce copilul de doi ani a fost găsit la mai bine de 24 de ore în pădure: „Dumnezeu să vă binecuvânteze”

Au fost momente emoţionante în Botoşani. Copilul care a dispărut timp de 24 de ore de acasă a fost găsit într-o pădure, după ce a fost căutat de aproape 500 de oameni. Veniţi de urgenţă în ţară, părinţii le-au mulţumit cu lacrimi în ochi salvatorilor.

Băieţelul a supravieţuit temperaturilor negative din timpul nopţii şi a vântului extrem de puternic. Părinţii lui Aryan, care munceau în Marea Britanie, micuţul fiind în grija bunicilor, au ajuns de urgenţă în ţară.

Vreau sa le mulţumesc tuturor celor care au participat la căutări, tuturor forţelor de ordine, tuturor departamentelor, presei, celor care au distribuit poze cu fiul meu peste tot.

Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc! Vă mulţumesc foarte mult! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, este mesajul transmis de tatăl lui Aryan. 

„Doresc să mulţumesc la toată lumea care a fost prezentă şi a participat, la toate echipajele, la toţi consătenii care m-au ajutat. Nu pot să descriu în cuvinte oamenii cât sunt de mari şi ce suflet au. Dumnezeu să-i ajute pe toţi pentru ceea ce au făcut pentru noi. Au fost la nevoie pentru noi.

Mami, mami, mami, mami, eşti aici? Aşa mi-a spus (n.r. Aryan). Mi-a spus că a mers foarte mult şi că s-a speriat„, este mărturia în lacrimi a mamei lui Aryan.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Aryan a fost găsit ieri, la mai bine de 24 de ore după ce dispăruse în timp ce se afla, alături de familie, la niște cunoștințe. Acesta a plecat fără să fie observat, iar încercările familiei de a-l găsi au fost zadarnice.

Sute de oameni au participat la o acţiune uriaşă de căutare, în care au fost angrenate inclusiv două elicoptere care au survolat zona localităţii, precum şi pădurea în care copilul a fost văzut pentru ultima dată, noteaza Antena 3 CNN

Încă o școală din municipiul Botoșani, în șantier. Deși construită în anii ’70, clădirea beneficiază de reparații capitale abia acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *