Încă o școală din municipiul Botoșani, în șantier. Deși construită în anii ’70, clădirea beneficiază de reparații capitale abia acum

Continuă reabilitarea clădirilor care deservesc instituțiile de învățământ din municipiul Botoșani. Unul din corpurile de la Școala Gimnazială nr. 7 a intrat în șantier, anunță primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Potrivit sursei citate, se lucrează pe toate nivelele, inclusiv la acoperiș. Deși construită în anii ’70, clădirea beneficiază de reparații capitale abia acum.

Cunosc nemulțumirile părinților, ale elevilor și ale cadrelor didactice deopotrivă dar, din păcate, nu putem renova energetic școala fără a fi nevoiți să producem și disconfort. Gândiți-vă însă cum va arăta această unitate de învățământ după ce va fi reabilitată! Cu siguranță, cei peste 900 de elevi ai Școlii nr. 7 vor fi fericiți că au la dispoziție spații moderne și sigure.  Sperăm să ajungem în acest punct cât de repede posibil și am convingerea că nu este un lucru imposibil. Am găsit astăzi în șantier un constructor determinat, care s-a mobilizat exemplar”, a precizat Cosmin Andrei.

Pe parcursul lucrărilor, elevii au fost relocați în Corpul B și învață în 3 schimburi. După ce vor fi finalizate lucrările de renovare în Corpul A, elevii vor învăța în 2 schimburi în zona recent modernizată iar în șantier va intra Corpul B. Valoarea totală a investiției este de 9,2 milioane de lei.

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *