FOTO Primele declarații ale tatălui lui Radu Ayan, micuțul dispărut în Botoșani. Băiețelul și-a petrecut noaptea singur, în pădure: „Dumnezeu mi l-a dat înapoi”

Foto observator

La scurt timp după ce și-a strâns, din nou, copilul în brațe, tatăl lui Radu Ayan, băiețelul în vârstă de 2 ani care a dispărut în judeţul Botoşani, a făcut primele declarații. Bărbatul a dorit să le mulțumească tuturor pentru ajutorul oferit.

Amintim că, în cursul zilei de azi, Radu Ayan, micuțul în vârstă de 2 ani care fusese dat dispărut ieri, 17 martie 2024, a fost găsit în viață, într-o pădure. Băiețelul ar fi fost găsit de trei polițiști, la aproape trei kilometri de locul de unde plecase, speriat, desculț și obosit.

Astăzi, în prima zi din Postul Paștelui, Radu Ayan a fost găsit după ce ieri fusese dat dispărut. O mulțime de persoane, oameni cu câini de urmă, șenilate, ATV-uri și drone cu termoviziune l-au căutat ore în șir pe micuț și, în cele din urmă, băiețelul a fost găsit.

Tatăl său, care se afla la muncă în Anglia, s-a întors de urgență în țară pentru a-și căuta copilul. După ce micuțul a fost găsit, acesta a făcut primele declarații:

Mulțumesc foarte mult, România! Mulțumesc tuturor. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Nu am cuvinte, nu știu cum aș putea să vă mulțumesc. Am avut acel sentiment, sunt tată, mă așteptam. De la Dumnezeu l-am primit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi!„, a fost mesajul transmis de tatăl lui Radu Ayan.

Radu Ayan, băiețelul în vârstă de doi ani care ieri a dispărut din comuna Tudora, județul Botoșani, a fost găsit într-o pădure, în apropierea Mănăstirii Vorona.

Amintim că băiețelul fusese dat dispărut în cursul zilei de ieri. În timp ce se afla cu familia în vizită la niște cunoștințe, Radu Aryan ar fi plecat neobservat, iar apropiații, deși au făcut eforturi să îl găsească, totul a fost în zadar.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ce mesaj a transmis tatăl băiețelului înainte ca acesta să fie găsit

Aflat la muncă în Marea Britanie, tatăl lui Radu Ayan s-a întors de urgență în România pentru a-și căuta băiețelul.

Cu câteva ore înainte ca micuțul să fie găsit, bărbatul a făcut un apel public și a rugat oamenii să ajute la găsirea minorului.

”Mulțumesc tuturor românilor, oamenilor din județ, toți ne ajută foarte mult, dar avem nevoie de mai mult. Ne este dor de copilul nostru. Vă rog, vă implor pe toți, veniți și ajutați-ne! Avem nevoie de voi”, a declarat tatăl lui Radu Ayan, potrivit SpyNews

FOTO &VIDEO Ei sunt eroii zilei! Manu, Laur și Ionuț sunt polițiștii care l-au găsit pe Ayan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *