FOTO &VIDEO Ei sunt eroii zilei! Manu, Laur și Ionuț sunt polițiștii care l-au găsit pe Ayan

Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei! Cei trei polițiști l-au găsit pe Ayan în pădure dupa 24 de ore de cand a fost sesizată dispariția.

Acesta stătea lângă un copac, când unul dintre cei trei l-au auzit și au pornit toți în fugă spre locul din care se auzea copilul.

Aryan era speriat, dar a acceptat imediat să-i însoțească pe colegii noștri. Mulțumim tuturor celor care au participat la activitățile de căutare, a fost un efort comun al tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne voluntari și jurnaliști!”, au precizat reprezentanții Poliției Botoșani.

Căutările pentru găsirea lui Ayan, copilul de doi anișori, care a dispărut duminică, în comuna Tudora, au avut un deznodământ fericit. Forțele de intervenție au acționat cu două elicoptere, șase câini de urmă, dar și peste 200 de polițiști, pompieri, jandarmi, dar și voluntari.

Cu toții au sperat că îl vor găsi pe micuțul de doi ani în viață. Și așa a fost. Băiețelul a fost dus la spital, unde va primi îngrijirile necesare, dar este în afara oricărui pericol.

„Era rezemat de un copac, iar un agent de poliție cu auzul mai fin i-a auzit scâncetele și l-a găsit rezemat de un copac. Încă nu ajunsese la schit”, ne-a declarat primarul comunei Tudora, Constantin Cocoreanu.

Băiețelul va rămâne în grija părinților și urmează ca asistenții sociali din cadrul Primăriei Tudora să monitorizeze această situație a familiei.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *