FOTO Detalii emoționante de la găsirea copilului de doi ani, din Tudora. „I-a auzit scâncetele, era lângă un copac. Încă o noapte i-ar fi fost fatală”

Căutările pentru găsirea lui Ayan, copilul de doi anișori, care a dispărut duminică, în comuna Tudora, au avut un deznodământ fericit. Forțele de intervenție au acționat cu două elicoptere, șase câini de urmă, dar și peste 200 de polițiști, pompieri, jandarmi, dar și voluntari. Cu toții au sperat că îl vor găsi pe micuțul de doi ani în viață. Și așa a fost. Băiețelul a fost dus la spital, unde va primi îngrijirile necesare, dar este în afara oricărui pericol.

„Era rezemat de un copac, iar un agent de poliție cu auzul mai fin i-a auzit scâncetele și l-a găsit rezemat de un copac. Încă nu ajunsese la schit”, ne-a declarat primarul comunei Tudora, Constantin Cocoreanu.

Băiețelul va rămâne în grija părinților și urmează ca asistenții sociali din cadrul Primăriei Tudora să monitorizeze această situație a familiei.

Șeful administrației locale susține că a rămas impresionat atât de comunitatea din care face parte, care s-a mobilizat și a fost unită, cât și de modul în care au intervenit forțele de ordine.

„Am rămas impresionat de mai multe aspecte: 1. de voluntari. În momentul în care am postat pe Facebook că trebuie să ne unim și să plecăm veneau grupuri de câte 10- 15 persoane. 2. Forțele care au participat, de specialitate, poliție, jandarmerie, pompieri, vreau să vă spun că atâta dăruire și implicare rar o puteți vedea așa. Nu putea fi găsit dacă nu era implicare totală și dacă ar mai fi stat o noapte probabil i-ar fi fost fatală”, ne-a mărturisit primarul comunei Tudora.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Copilul de doi ani, care a dispărut la Tudora, a fost găsit. Unde era micuțul

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *