FOTO! Trei persoane, prinse că videau țigări de contrabandă în Piața Mare din Botoșani

Trei persoane au fost prinse că videau țigări de contrabandă în Piața Mare din Botoșani. Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Jandarmi Județean, în weekendul care a trecut,  jandarmii au confiscat 119 pachete de țigări de proveniență extracomunitară de la trei persoane care le ofereau spre comercializare, în mod ilegal, în zona Pieței Centrale a municipiului Botoșani.

Misiunile de ordine publică executatede jandarmii botoșăneni au vizat, în principal, siguranța cetățenilor și menținerea unui climat civilizat de conviețuire socială.

În urma acțiunilor executate independent sau în cooperare cu polițiștii botoșăneni, jandarmii au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 12000 de lei, majoritatea pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Recomandăm cetățenilor să solicite sprijinul autorităților în mod direct sau prin apel la numărul unic de urgență 112 în cazul sesizării unor fapte antisociale de natură penală sau contravențională care îi afectează pe ei sau pe cei din jur, pentru ca intervenția acestora să aibă loc în cel mai scurt timp și să aibă efectul scontat”, se arată în comunicatul IJJ Botoșani.

VIDEO Micuțul de doi ani dispărut la Tudora, surprins de o cameră de supraveghere. Peste 200 de forțe de ordine și voluntari, cu două elicoptere și șase câini de căutare, pe urmele lui

One thought on “FOTO! Trei persoane, prinse că videau țigări de contrabandă în Piața Mare din Botoșani

  1. Voua chiar nu va e jena cu acest articol? Sunt la piata aceleasi persoane de 10 de ani care vand tigari, vouchere de vacanta, schimba valuta etc., chiar considerati ca este o stire ce ati scris voi? Sunteti jalnici! Sigur veti cenzura ce am scris dar macar cineva tot il va citi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *