FOTO Bărbat din Botoșani, bătut în gară. A fost dus cu ambulanța la spital

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Botoșani, a fost agresat în urma unei discuții tensionate cu un alt bărbat. Incidentul a avut loc vineri seară, în gara din Bacău. Echipajul de jandarmi din Bacău a fost alertat imediat și a intervenit rapid în acest caz. Victimei i s-a acordat primul ajutor pe loc, fiind asistată până la sosirea unei ambulanțe, care a preluat-o și transportat-o la spital pentru investigații suplimentare și tratament medical.

Jandarmii băcăuani au reuşit în scurt timp să-l identifice pe bărbatul în vârstă de 51 de ani, din municipiul Bacău, care corespundea semnalmentelor furnizate de bărbatul agresat.

De asemenea, jandarmii i-au acordat primul ajutor persoanei vătămate și au asistat-o până la sosirea unei ambulanțe, care a transportat-o la spital în vederea acordării asistenței medicale de specialitate. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că agresiunea a avut loc pe fondul unei discuții în contradictoriu între bărbat și agresor, acesta lovindu-l în zona feței.

Jandarmii i-au întocmit băbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovire sau alte violențe”, acestea fiind înaintate ulterior organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor şi aplicării măsurilor legale.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *