FOTO & VIDEO Disperare într-o comună din Botoșani! Un copil de doi ani a dispărut fără urmă

Un copil de doi ani a dispărut fără urmă, duminică, 17 martie, într-o localitate din județul Botoșani. Polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la dispariția unui minor de 2 ani, din comuna Tudora. Acesta se afla în vizita la o cunoștință, împreună cu familia, când a părăsit locuința respectivă, iar în urma căutărilor, cei apropiați nu au reușit să-l identifice.

Radu Ayan Mahmood are următoarele semnalmente: păr șaten închis, ochi căprui, ten măsliniu.

„În jurul orelor 15:00, se afla impreuna cu bunica la o ruda pe raza satului Tudora, comuna Tudora, jud. Botosani, si, profitand de neatentia rudelor, a plecat in directie necunoscuta”, susține Poliția.

Vestimentație cunoscută: bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidași cu lumini la talpă.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție. Deja au fost demarate căutări în zona, la care participa polițiștii de frontieră, pompieri, jandarmi si voluntari”, precizează Poliția Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Tragedie la Botoșani! O femeie a murit, în urma unui accident rutier pe drumul spre Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *