Ea este doctorița care va avea grijă de elevii din Botoșani. A fost angajată de Primărie pentru Dispensarul medical școlar nr. 1

Primăria municipiului Botoșani a angajat, începând din această săptămână, un medic care va lucra la Dispensarul medical școlar nr. 1, pentru a asigura asistență medicală elevilor. Este vorba de doctorița Marinela Mitric, care este medic primar medicina de familie și medic specialist alergologie, fiind absolventă a Universității de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iași.

Tânăra doctoriță are 41 de ani și a fost singura persoană înscrisă la concursul organizat de Primăria Botoșani. Marinela Mitric a fost declarată admisă după ce a susținut atât o probă scrisă, cât și o probă practică, la aceasta din urmă fiind notată cu maximum de puncte.

Ea va lucra ca medic specialist în cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Compartiment Asistență medicală Creșe- Dispensar Medical Școlar nr. 1. Contractul de muncă al acesteia este valabil începând cu data de 14 martie, pe termen nelimitat.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Sursa foto: Facebook.com/Marilena Mitric

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *