Alte 18 școli din Botoșani ar putea primi microbuze școlare noi. Vezi lista acestora!

Consiliul Județean (CJ) Botoșani a depus un proiect pentru finanțarea de către Administrația Fondului de Mediu a achiziției a încă 18 microbuze școlare hibrid. Acesta este pe finalul procesului de evaluare, iar imediat se va  semna contractul de finanțare, echipele de proiect de la Consiliul Județean vor lansa achiziția publică. Aceste microbuze sunt de tip hibrid.

Din acest lot vor primi microbuze Școala Specială Sfântul Stelian Botoșani și Școala Specială Ion Pillat Dorohoi și 16 școli din: Darabani, Săveni, Bălușeni, Cordăreni, Corlăteni, Curtești, Frumușica, Hudești, Ibănești, Manoleasa, Mileanca, Mitoc, Românești, Suharău, Șendriceni și Vlăsinești.

Primele 26 de microbuze electrice au fost deja comandate

Google New Urmareste-ne pe Google News

Nu mai puţin de 26 de comune din judeţul Botoşani vor primi, în perioada următoare, microbuze şcolare electrice. Preşedinta CJ Botoşani, Doina Federovici, şi un reprezentant al firmei Pacific Tur din Bucureşti au semnat, pe 7 martie, contractul pentru livrarea celor 26 de microbuze electrice cu ajutorul cărora elevii vor merge de acasă la şcoală şi de la şcoală acasă.

Cel 26 de microbuze vor deservi școlile din comunele: Albești, Avrămeni, Călărași, Cândești, Cristești, Cristinești, Corni, Coșula, George Enescu, Gorbănești, Hilișeu-Horia, Hlipiceni, Leorda, Lozna, Mihălășeni, Roma, Păltiniș, Prăjeni, Santa-Mare, Stăuceni, Todireni, Tudora, Ungureni, Văculești, Vorniceni și Vorona.

Valoarea contractului este de 26,3 milioane de lei, echivalentul a 5,3 milioane de euro. Valoarea include și TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *