FOTO Zeci de viitori subofițeri, în practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani

Din data de 5 februarie, 17 elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni au parcurs o nouă etapă în dezvoltarea lor profesională, mai exact ultimul stagiu de practică în structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

Elevii fac parte din promoția iulie 2023 – aprilie 2024 și au fost îndrumaţi în această perioadă de tutori profesionali care le-au împărtășit din experiența acumulată în timp.

Viitorii subofiţeri au desfăşurat stagiul la structurile de pază și protecție instituțională, unde au pus în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, fiind apreciaţi pentru activitatea desfăşurată cu calificative ce vor fi transmise instituțiilor de învăţământ. Pentru ei, urmează o perioadă de examene, la finalul cărora vor primi repartiție într-una din unitățile Jandarmeriei Române, în funcție de media de absolvire și de opțiunile personale, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al IJJ Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

De luni, 19 martie, alți 26 de elevi jandarmi se vor prezenta la Jandarmeria Botoșani pentru primul lor stagiu de practică, după ce în această dimineață au depus jurământul militar în cadrul unui ceremonial organizat la Fălticeni.

Tinerilor botoșăneni, interesați de o carieră de subofițer, li se recomandă să acceseze periodic site-ul inspectoratului – www.jandarmeriabotosani.ro, secțiunea ,,Carieră”, unde va fi postat anunțul de recrutare pentru instituțiile de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi, precum și pagina de Facebook – Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani.

Rezultatele simulării examenului de Bacalaureat, peste cele de la simularea Evaluării Naționale. Mai mulți elevi din Botoșani au note de 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *