Patru posturi scoase la concurs de o instituție publică din Dorohoi. Află detalii!

Direcția de Asistență Socială Dorohoi face angajări. Astfel, instituția a scos la concurs două posturi de medici școlari. Condiţii specifice de ocupare a posturilor de medici scolari, pe care trebuie sa le indeplineasca candidatii :  absolvent de medicina cu diploma de licenta, specializarea medicina generala/medicina de familie/pediatrie, cu drept de libera practica;  certificat de medic specialist in specialitatea generala/medicina de familie/pediatrie,  certificat de membru Colegiul Medicilor din Romania cu viza pe anul in curs.

Calendarul de desfășurare a concursului: dosarele de înscriere la concurs se pot depune în perioada 18 -29 martie, la sediul Directiei de Asistenta Sociala Dorohoi, proba scrisă are loc pe 8 aprilie iar proba practică pe 12 aprilie.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Aceeași instituție caută să angajeze doi asistenti medicali scolari.  Condiţii specifice necesare pentru posturile de asistenti medicali scolari : absolvent de studii liceale atestate cu diplomă de bacalaureat ; studii de specialitate – absolvenţi de studii universitare/şcoală postliceală, sanitară autorizată în vederea exercitării profesiei de asistent medical generalist, cu atestat de liberă practică emis de către Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România ; vechime : minim 1 an in specialitatea studiilor (asistent medical generalist) ;  cunoştinţe operare PC.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în perioada 18 -29 martie, la sediul Directiei de Asistenta Sociala Dorohoi, selecția dosarelor are loc pe 2 aprilie, proba scrisă a concursului pe 9 aprilie iar proba practică pe 15 aprilie.

Rezultatele simulării examenului de Bacalaureat, peste cele de la simularea Evaluării Naționale. Mai mulți elevi din Botoșani au note de 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *