Lipsa de educație se plătește! Cinci botoșăneni au fost amendați din cauza mizeriei pe care o făceau în parc

Lipsa de educație se plătește la Botoșani! Cinci botoșăneni au fost amendați din cauza mizeriei pe care o făceau în parc. Aceștia au fost observați, pe 10 martie, pe camerele de supraveghere, din dispeceratul Poliției Locale, în timp ce aruncau mizeria în parcul amenajat în zona străzii Adrian Adamiu. Așa că o patrulă a Poliției locale a fost trimisă acolo.

„Dispeceratul Poliției Locale a sesizat patrula auto de faptul că în parcul amenajat în zona străzii Adrian Adamiu sunt persoane care consumă alcool, semințe, aruncând ambalaje și coji pe jos. La fața locului polițiștii locali au legitimat și sancționat contravențional 5(cinci) persoane, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru consumul de băuturi alcoolice și conform HCL nr. 355/2011 pentru aruncarea la întâmplare a ambalajelor, cuantumul amenzilor fiind de 1.250 lei”, precizează Poliția Locală.

Google New Urmareste-ne pe Google News

În intervalul 08-11 februarie 2024, polițiștii locali au aplicat un număr de 37 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 6.750 lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 – pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, dar și ale unor prevederi aprobate la nivelul municipiului Botoșani. Pentru fapte de tulburare a liniștii publice, consum de băuturi alcoolice pe domeniul public, apelarea la mila publicului, polițiștii locali au aplicat un număr de 11 sancțiuni.

Jandarmeria Română scoate la concurs o funcție de conducere la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *