Noi angajări la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Mai multe posturi au fost scoase la concurs

Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani a scos la concurs noi posturi de asistenti și infirmieri. Astfel, unitatea spitalicească a scos la Sectia Cardiologie două posturi de asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant.

Condiţiile specifice necesare pentru posturile de asistent medical generalist, cu PL – grad profesional debutant: nivel de studii – postliceale; o certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist. Certificatul va fi însoţit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical generalist, valabil la data concursului sau de adeverinţa pentru participare la concurs, eliberată de OAMGMAMR; nu necesită vechime în muncă.

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical generalist, cu PL – grad profesional debutant, infirmiera – debutant și îngrijitoare, se va desfășura conform calendarului următor: 21 martie (inclusiv) – depunerea dosarelor. pe 1 aprilie probă scrisă, 8 aprilie- proba practică, 15 aprilie-interviu.

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, organizează, de asemenea, concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă la UPU – SMURD, după cum urmează: 2 posturi de asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant – UPU – SMURD și 4 posturi de infirmieră – debutant – UPU – SMURD.

Condiţiile specifice necesare pentru posturile de asistent medical generalist, cu PL – grad profesional debutant: studii – postliceale; certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist. Certificatul va fi însoţit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical generalist, valabil la data concursului sau de adeverinţa pentru participare la concurs, eliberată de OAMGMAMR; nu necesită vechime în muncă.

Condiţiile specifice necesare pentru posturile de infirmieră- debutant: nivel de studii – generale; nu necesită vechime în muncă.

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical generalist, cu PL – grad profesional debutant, infirmieră – debutant se va desfășura conform calendarului următor: 21 martie (inclusiv) – depunerea dosarelor. proba scrisă – 1 aprilie, proba practică- 8 aprilie și interviul -15 aprilie.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO 26 de comune din Botoşani vor primi microbuze şcolare electrice. A fost semnat contractul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *