Cum au fost surprinși trei tineri în parcul Mihai Eminescu din Botoșani

Trei tineri au ajuns în atenția polițiștilor locali pentru că făceau gălăgie în Parcul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani. Miercuri, aproape de miezul nopții, tinerii se aflau în zona meselor de șah și se manifestau gălăgios. Cei trei tineri au scăpat doar cu câteva mustrări.

„Patrula pedestră aflată în patrulare în Parcul Mihai Eminescu, a depistat trei tineri, în zona meselor de șah montate, care aveau un comportament necorepunzător, manifestându-se gălăgios. Motivat de cele constatate, polițiștii locali i-au legitimat pe cei trei tineri și i-au avertizat verbal cu privire la tulburarea liniștii publice”, potrivit reprezentanților Poliției Locale.

O persoană a fost luată de ambulanță după ce a fost găsită căzută pe un trotuar

O persoană a fost luată de ambulanță după ce a fost găsită căzută pe un trotuar din Botoșani. Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 21:35, pe Calea Națională nr.101.

Polițiștii locali au ajuns la fața locului în urma unei sesizări, iar persoana respectivă a fost găsită o persoană căzută pe trotuar.

„Având în vedere aspectele constatate, polițiștii locali au solicitat sprijin de specialitate, imediat la fața locului venind un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță care a preluat persoana, aceasta fiind internată”, precizează Poliția Locală.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *