Un botoșănean deversa dejecții din fosa septică direct în șanțul din drum. S-a ales cu o amendă usturătoare

Un botoșănean, care deversa dejecții din fosa septică direct în șanțul din drum, s-a ales cu o amendă usturătoare. Omul, din localitatea Cristești, a fost reclamat de mai mulți localnici din sat, supărați de mirosurile insuportabile  din cauza deversării de dejecții din fosa septică în șantul de pe DC 51, în apropierea primăriei. Pentru gestul său, botoșăneanul s-a ales cu o amendă de 2.500 lei.

„Deplasându-ne la fața locului s-a constatat că în fața unei locuințe exista un furtun prin care se pompa apa menajeră și dejectii din fosa septică direct în spațiul public. Vrem să subliniem că astfel de acțiuni sunt complet interzise conform legii și reprezintă un pericol pentru sănătatea publică și mediul înconjurător. Proprietarul respectiv a fost sancționat contravențional cu amenda maximă de 2.500 de lei. Apelăm la toți cetățenii să fie vigilenți și să semnaleze orice abatere de la normele de bună vecinătate și respect față de comunitate”, susțin reprezentanții Primăriei Cristești.

Google New Urmareste-ne pe Google News

2 thoughts on “Un botoșănean deversa dejecții din fosa septică direct în șanțul din drum. S-a ales cu o amendă usturătoare

  1. A inceput campania electorala a lui Borfotina traseistul , din nou la psd.De ani de zile respectivul varsa desectiikle in sant , si mai sunt cativa ca el dar asta e din opozitie si -l rezolva Borfotina

  2. A inceput campania electorala a lui Borfotina, traseistul psd -alde -pnl si din nou psd. De ani de zile asta , varsa dejectiile in sant si mai sunt cativa ca el , chiar sub ochii primarului, dar asta e din opozitie , si cum are obiceiul , primarul l-a rezolvat , nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *