Primăria Botoșani scoate la licitație un spațiu comercial de aproape 100 de metri pătrați pentru restaurant. Cât e chiria!

restaurant din Botosani- stiriPrimăria municipiului Botoșani scoate la licitație un spațiu comercial de aproape 100 de metri pătrați. Este vorba de închirierea prin licitație publică a spaţiului amplasat în Piaţa 1 Decembrie nr. 1. Spațiul supus închirierii va avea ca destinație activități comerciale, respectiv restaurante și alte activități de servicii de alimentație, baruri si alte activități de servire a băuturilor sau activități de alimentaţie (catering) pentru evenimente.

Acesta are o suprafață de 98,00 metri pătrați și dispune de instalaţii interioare de alimentare cu energie electrică, sanitare şi gaze naturale. El se închiriază pe o perioadă de cinci ani, cu posibilitatea prelungirii contractului. La expirarea contractului de închiriere, durata acestuia poate fi prelungită cu acordul părților, prin încheierea unui act adițional.

Preţul minim de pornire a licitaţiei este de 1 euro/mp/lună pentru unităţile de alimentaţie publică.

Rezilierea contractului intervine în următoarele situaţii:
a) neachitarea chiriei pentru 3 luni consecutive;
b) nerespectarea destinației spațiului ori a obligaţiilor prevăzute în contractul de închiriere. În cazul în care nu se respectă destinaţia sau nu se realizează activitatea comercială, contractul de închiriere se consideră desfiinţat de drept, fără a mai fi necesară punerea în întârziere şi vreo altă formalitate prealabilă şi fără intervenţia instanţei de judecată, cu evacuarea voluntară a chiriaşului.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *