VIDEO & FOTO O firmă din Botoșani a finalizat o creșă în mai puțin de un an. Investiția se ridică la 12 milioane de lei

O firmă din județul Botoșani a finalizat o creșă într-un timp foarte scurt, de mai puțin de un an. Societatea comercială Simion Tehnoconstruct SRL a finalizat lucrările la creșa din municipiul Târgu Secuiesc.

Societatea patronată de Elisei Bidu și Viorel Simion a început investiția în luna martie 2023 și a finalizat-o pe 5 martie 2024.

Valoarea finanțării se ridică la aproape 12 milioane de lei, bani din fonduri europene, obținuți prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Creșa va avea o capacitate de 40 de locuri, fiind cea mai mare din Târgu Secuiesc.

Creșa dispune de patru dormitoare complet mobilate, săli de joacă dotate cu mobilier și jucării, cabinet medical și spălătorie echipate, grupuri sanitare, sistem de ventilare pentru introducerea aerului proaspăt, încălzire în pardoseală și instalație de panouri solare.

Construirea noii investiții a fost inclusă în Programul guvernamental de construire de creșe „Sfânta Ana”, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Prima creșă din acest program a fost inaugurată la Fălticeni, județul Suceava, după doar patru luni de lucrări.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *