Este oficial! Iftime, desemnat astăzi președinte interimar al PNL Botoșani. Primul anunț făcut de noul lider liberal

Omul de afaceri Valeriu Iftime a fost desemnat, duminică, președinte al filialei teritoriale Botoșani a Partidului Național. Anunțul a fost făcut pe contul său de Facebook de noul lider al PNL Botoșani, care a dat și asigurări că este și candidatul partidului la funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ).

„Astăzi am fost desemnat drept președinte interimar al Partidului Național Liberal Botoșani și sunt extrem de onorat pentru încrederea tuturor celor care m-au susținut și care au crezut și cred în forța mea de a reseta energia Filialei. De asemenea, cu această ocazie, anunț că voi candida la Consiliul Județean Botoșani!”, a scris Iftime.

Acesta admite că nu va fi ușor de misiunea pe care o va avea în noua sa calitate de președinte al PNL Botoșani.

„Știu că misiunea care mă așteaptă nu este una ușoară, pentru că nu este o poziție pe care s-o poți trata cu superficialitate și mai știu că mulți botoșăneni își pun speranțele în schimbarea pe care o pot aduce și pe care vreau să o aduc! Într-o astfel de funcție este vorba despre dedicare totală, determinare și convingerea că aportul tău va fi esențial la dezvoltarea comunității. Iar eu cred cu tărie că pot oferi asta, pentru că pe aceste valori m-am axat în fiecare aspect în care am încercat să excelez în viață: afaceri, familie, dar și oamenii din jurul meu”, a spus Iftime.

Omul de afaceri precizează că nu are interese proprii care l-au determinat să intre în politică.

„Acest pas nu a fost făcut nicio secundă cu gândul la interese proprii, pentru că sunt într-un punct al vieții în care împlinirile înseamnă doar binele pe care îl pot face, așa că nu pot fi suspectat că am făcut acest pas pentru foloase materiale. În politică nu este loc de așa ceva! Sau cel puțin nu ar trebui. Simt că a venit momentul să valorific tot ceea ce am dobândit la nivel de cunoștințe în toți acești ani în folosul bunăstării voastre, a comunității”, a adăugat președintele PNL, care l-a înlocuit în funcție pe deputatul Costel Șoptică.

Google New Urmareste-ne pe Google News

One thought on “Este oficial! Iftime, desemnat astăzi președinte interimar al PNL Botoșani. Primul anunț făcut de noul lider liberal

  1. Succes domnule IFTIME !
    Speram sa revigorati PNL dar nu cu corupti ca cei care au fugit acolo unde se poate fura ! TREBUIE sa aduceti oamnei de afaceri cu stare nu ligai venti doar la jefuit banul public!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *