FOTO Incendiu într-o comună din Botoșani! Pompierii, chemați de urgentă

Un incendiu a izbucnit, duminică, într-o gospodărie din localitatea Durnești. Bunurile dintr-o bucătărie de vară au fost cuprinse de flăcări. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună.

Pompierii au constatat faptul că ardeau bunurile dintr-o cameră și au acționat rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă. Totodată, au înlăturat pericolul de explozie, din magazie fiind scoase trei butelii.

Cel mai probabil probabil, evenimentul s-a produs după ce mai multe materiale combustibile așezate lângă o sobă încinsă s-au aprins.

Pentru siguranța dumneavoastră și pentru a vă proteja casa de un posibil incendiu, aveți grijă la modul de exploatare a sistemelor și a mijloacelor de încălzire.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Recomandări:

▪️ Nu așezați materiale combustibile în spaţiile dintre sobă şi perete!

▪️ Nu introduceți în sobă lemne cu lungimea mai mare decât vatra focarului!

▪️ Nu folosiţi alte materiale combustibile în afară de cele pentru care a fost destinată soba și evitaţi supraîncărcarea acesteia!

▪️ Nu puneți hainele la uscat, pe sobă!

▪️ Amplasaţi, în faţa sobelor cu lemne, o cutie metalică: aceasta va asigura protecţia faţă de căderea accidentală, direct pe podea, a lemnelor aprinse sau a jarului, care ar putea incendia materialele combustibile din apropiere.

▪️ Nu aprindeți focul cu benzină.

▪️Stingeți focul dacă părăsiţi locuința sau înainte de a adormi!

Accident! Un șofer din Botoșani, beat criță, s-a izbit cu mașina într-un parapet, apoi s-a oprit într-un gard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *