Spitalul Județean Botoșani vine cu noi precizări privind colectarea deșeurilor medicale de la populație. Care medicamente nu se primesc!

Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani vine cu noi precizări cu privire la colectarea deșeurilor medicale de la populație.

Astfel. cetățenii care au medicamente expirate, recipiente care au conținut antibiotice ori alte deșeuri medicale neutilizate, se pot prezenta la spital, cu buletinul, pentru a le depune la spațiul central de colectare a deșeurilor periculoase din spital. Atenție, însă, nu vor fi primite medicamentele eliberate de medicii oncologi și cei psihiatri.

Predarea se face pe baza cărții de identitate și în ambalajele originale ale medicamentelor, cu excepția medicametelor prescrise de către medicii oncologi, respectiv medicamentele chimioterapice, citostatice, citotoxice și stupefiante, precum și cele prescrise de medicii psihiatri, respectiv medicamente psihotrope, deoarece au un regim special și vor fi returnate farmaciilor care le-au eliberat, conform prevederilor legale în vigoare”, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean ”Mavromati”.

Programul de primire este doar în zilele de marți și joi, între orele 8.00 și 12.00, la locația din strada Marchian, intrarea pe poarta dinspre Biserica Vovidenia.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Un nou salon de evenimente va fi deschis la Botoșani. Unde va fi construit și când se va deschide!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *