FOTO Un nou salon de evenimente va fi deschis la Botoșani. Unde va fi construit și când se va deschide!

Un nou salon de evenimente va fi deschis în județul Botoșani. Noul spațiu, care va cuprinde două săli, cu o capacitate totală de 500 de locuri, va fi construit la Zăicești, de către firma care deține și restaurantul Magic din Botoșani.

Magic Event’s Zăicești se va deschide oficial în 2025, însă, până anul viitor, administratorii firmei au început deja să rezerve spațiul pentru diferite evenimente, precum nunți sau evenimente private ale companiilor.

„Într-o lume plină de momente speciale și amintiri de preț, un nou standard de eleganță și rafinament se ridică în inima Botoșaniului – Magic Event’s Zăicești. Cu deschiderea programată pentru 2025, acest complex de evenimente promite să transforme fiecare ocazie într-o experiență magică și memorabilă. Cu o atenție deosebită acordată fiecărui detaliu, Magic Event’s Zăicești se angajează să ofere familiilor din Botoșani un loc ideal pentru a marca cele mai importante momente din viața lor. De la nunți la botezuri, suntem pregătiți să fim alături de voi în fiecare pas al organizării”, susțin reprezentanții firmei.

Magic Event’s Zăicești va găzdui evenimente de diverse dimensiuni și stiluri. Prima sală își deschide ușile către o atmosferă intimă, fiind perfectă pentru evenimente mai restrânse, având o capacitate de până la 200 de persoane. În timp ce cea de-a doua sală, cu o capacitate de până la 300 de persoane, îți oferă spațiul generos de care ai nevoie pentru a-ți împlini visurile și pentru a primi toți cei dragi într-un cadru elegant și sofisticat.

„Ne mândrim că Magic Event’s Zăicești va reprezenta noul etalon al calității în ceea ce privește sălile de evenimente. Fiecare aspect al acestui complex a fost conceput pentru a oferi o experiență de neuitat. De la designul elegant și modern până la facilitățile de ultimă generație, Magic Event’s Zăicești își propune să răsfațe fiecare oaspete și să transforme orice eveniment într-o poveste de succes”, mai spun reprezentanții restaurantului.

Rezervări la noul complex Magic Event’s Zăicești puteți face la numerele de telefon 0743836538 și 0749695836

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *