Angajări la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Vezi posturile scoase la concurs!

Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani a scos la concurs, într-o primă etapă, mai multe posturi pentru personal medical pe două dintre secții.

Astfel, la Sectia Ortopedie- Traumatologie au fost vacantate următoarele posturi:  un post de asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant, un post de infirmiera – debutant și un post de îngrijitoare.

Condiţiile specifice necesare pentru posturile de asistent medical generalist, cu PL – grad profesional debutant: nivel de studii – postliceale; certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist. Certificatul va fi însoţit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical generalist, valabil la data concursului sau de adeverinţa pentru participare la concurs, eliberată de OAMGMAMR. Nu necesită vechime în muncă.

Condiţiile specifice necesare pentru posturile de infirmiera – debutant: nivel de studii – generale; nu necesită vechime în muncă. Condiţiile specifice necesare pentru postul de îngrijitoare: nivel de studii – generale; nu necesită vechime în muncă.

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical generalist, cu PL – grad profesional debutant, infirmiera – debutant și îngrijitoare, se va desfășura conform calendarului următor: 14 martie data limită de depunere a dosarelor. proba scrisă are loc pe 25 martie, proba practică pe 1 aprilie iar interviul pe 8 aprilie.

De asemenea, la Secția Chirurgie Generală au fost scoase la concurs:  1 post de asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant, 2 posturi de infirmieră – debutant și 1 post de îngrijitoare.

.Condiţiile specifice necesare pentru posturile de asistent medical generalist, cu PL – grad profesional debutant: nivel de studii – postliceale; certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist. Certificatul va fi însoţit de avizul anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical generalist, valabil la data concursului sau de adeverinţa pentru participare la concurs, eliberată de OAMGMAMR; Nu necesită vechime în muncă.

Condiţiile specifice necesare pentru posturile de infirmieră – debutant: nivel de studii – generale; Nu necesită vechime în muncă.

Condiţiile specifice necesare pentru postul de îngrijitoare: nivel de studii – generale. Nu necesită vechime în muncă. Dosarele de concurs se depun până la 14 martie, pe 25 martie are loc proba scrisă, pe 1 aprilie proba practică iar pe 8 aprilie interviul.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Sală de sport construită în cinci luni într-o localitate din judeţul Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *