Sală de sport construită în cinci luni într-o localitate din judeţul Botoşani

O sală de sport a fost construită în doar cinci luni într-o localitate din judeţul Botoşani. Este vorba de Sala Polivalentă de sport din comuna Răchiți, care a fost construită de societatea comercială Simion Tehnoconstruct SRL Botoşani.

Lucrările la acest obiectiv de investiţii au început în luna octombrie a anului trecut şi au fost finalizate în februarie 2024. Finanţarea a fost asigurată de Compania Naţională de Investiţii, bugetul alocat fiind de şapte milioane de lei.

„Se pot desfășura activități sportive precum: minifotbal, volei, baschet, handbal dar și alte sporturi. Sala beneficiază de un nr. de 102 locuri pe scaune, încălzire, ventilație, vestiare, cabine de duș, birouri, toate acestea fiind destinate practicării sportului în bune condiții. Elevii și profesorii vor putea desfășura orele de educație fizică, în noua sală modernă, precum și diversele activități în care este implicată Scoala Gimnaziala Nr. 1 Rachiti”, a transmis primarul din Răchiţi, Florin Bulgaru.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO & VIDEO! Aproape 100 de angajați ai Spitalului Județean Botoșani, protest în fața unității. Cer majorarea salariilor

One thought on “Sală de sport construită în cinci luni într-o localitate din judeţul Botoşani

  1. Bună tuturor. În comuna noastră,,sala Polivalentă ” lipsea avem de toate, gaz lipsă, muros plăcut de la abator unde se ard oasele în curtea abatorului, apa se sparge lunar(dacă nu săptămânal) parcul pt copii e superb de 8 ani e în proiect, trotuarele sunt de înaltă calitate(invizibile)etc etc. ar fi timpul sa lăsați un om mai competent la conducere Bulgaru nui de tine, nu se lipește nimic. mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *