Transporturi ilegale de lemne, oprite la Botoșani. Doi șoferi au primit amenzi usturătoare

Doi șoferi au fost amendați și au rămas și fără încărcătura de lemne, după ce au fost trași pe dreapta. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Mihăileni, o autoutilitară condusă de un bărbat de 52 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transportă peste 3 metri cubi de material lemnos făra a avea documente legale de proveniență sau transport, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 291 B, în comuna Mihăileni, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 32 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transportă peste 3 metri cubi de material lemnos făra a avea documente legale de proveniență sau transport.

În ambele cazuri conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amensă în cuantum de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost supus confiscării, precizează sursa citată.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Sală de sport construită în cinci luni într-o localitate din judeţul Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *