Regizorul Teatrului din Botoșani, Andrei Măjeri, nominalizat la Gala Premiilor UNITER

Regizorul Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani, Andrei Măjeri, a fost nominalizat la Gala Premiilor UNITER, la secțiunea „cea mai bună regie” pentru regia spectacolului „Cine l-a ucis pe tata?”, dramatizare de Mihaela Michailov după romanul omonim de Édouard Louis, Teatrul Metropolis Bucureşti.

Pentru a XXXII-a ediție a Galei Premiilor UNITER, juriul de nominalizări a fost alcătuit din criticii de teatru Alina Epîngeac, Cristina Rusiecki și Octavian Szalad. Spectacolele care au intrat în atenţia juriului sunt cele care au avut premiera în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2023.

Ediția a 32-a a Galei Premiilor UNITER va avea loc luni, 27 mai 2024, la Sala „Ion Caramitru” a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București.

Andrei Măjeri a terminat studiile de licență (2012), master (2014) la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, unde a finalizat și doctoratul în 2021.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Din categoria botoșăneni cu care ne mândrim! Un tânăr din Botoșani a contribuit la crearea efectelor speciale ale celor mai cunoscute filme din lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *