Amendă de peste 15.000 de lei dată de polițiștii botoșăneni, pentru transportul deșeurilor metalice feroase fără autorizație de mediu

foto arhiva

Polițiștii botoșăneni au aplicat o sancțiune de peste 15.000 de lei, pentru transportul deșeurilor metalice feroase fără autorizație de mediu.

La data de 26 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 282 B, în comuna Prăjeni, un autoturism care tracta o remorcă încărcată cu deșeuri metalice feroase, condusă de un tânăr de 24 de ani, din județul Sălaj.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține autorizație de mediu pentru transportul deșeurilor metalice pe care le transporta, în cantitate de peste 4.000 de kilograme.

”Față de acesta a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 990 de lei pentru lipsa documentelor și cu amendă în cuantum de 15.000 de lei pentru transportul deșeurilor feroase fără autorizație de mediu. Totodată, întreaga cantitate de deșeuri, precum și remorca cu care le trasnporta au fost supuse confiscării”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Profesori fără catedră și cu normă incompletă în școli din Botoșani, de la 1 septembrie. Vezi listele cu restrângerile de activitate și completare de normă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *