Încă o demisie din conducerea PNL Botoşani, după preluarea partidului de către Valeriu Iftime.

Încă o demisie din conducerea PNL Botoşani a fost înregistrată după preluarea partidului de către omul de afaceri Valeriu Iftime. Secretarul filialei judeţene a PNL, Ionică Nechifor, şi-a depus, marţi, demisia la sediul partidului.

„Vreau să mulţumesc tuturor colegilor pentru colaborare şi pentru experienţa acumulat în mediul politic”, a scris Nechifor în documentul lăsat la sediul PNL.

Ionică Nechifor într-un comunicat transmis BotosaniNews: Întrucât în acest moment, a fost numit un nou Președinte , în persoana d-lui Valeriu Iftimie , consider corect și onest, să îmi înaintez  DEMISIA , pentru a da posibilitatea domniei sale, să propună persoana de încredere, în vederea atingerii obiectivelor PNL-Filiala Botoșani.

Gestul său vine la 24 de ore după ce preşedintele filialei PNL, deputatul Costel Şoptică, a anunţat că se retrage din funcţie.

Google New Urmareste-ne pe Google News

4 thoughts on “Încă o demisie din conducerea PNL Botoşani, după preluarea partidului de către Valeriu Iftime.

  1. la papouti sunt 10.000.000 milioane de euro de aici le raman lor 5-6.000.000 euro este de furat si cum IFTIME nu e adeptul hotiei de partid FUG CU BANII ACOLO UNDE SE POATE…

  2. acum sau dat pe fata hotii de bani publici ! Domnul IFTIME a spus o fraza ce ia speriat pe hotii de bani publici: EU NU AM VENIT SA FAC AVERE!
    Iar care se stiau cu musca pe caciula au fugit… domnul IFTIME trebuia sa le precizeze ca ii lasa sa fure banul public du[a cum vor ei … si nu ar fi fugit!
    spagarii au fugi acolo unde se poate fura ! spitalul judetean…. etc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *