Valeriu Iftime candidează pentru șefia Consiliului Județean Botoșani. Șoptică: Țin să vă anunț că mă retrag din funcția de președinte al filialei PNL Botoșani

Omul de afaceri Valeriu Iftime, proaspăt intrat în PNL, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, a anunțat, luni, Costel Șoptică. Iftime și-a anunțat candidatura, luni, la Sediul Central al Partidului Național Liberal din Modrogan.

„Așa cum am promis în conferința de presă și mai cu seamă respectând deciziile BPN al Partidului Național Liberal cu privire la candidatura pentru Consiliul Județean, țin să vă anunț că mă retrag din funcția de președinte al Filialei PNL Botoșani, urmând ca domnul Iftime care și-a asumat candidatura pentru CJ să devină președinte interimar al Filialei. Vă mulțumesc tuturor pentru implicarea în activitatea politică, pentru rezultatele remarcabile pe care am reușit să le obținem împreună și sper ca în continuare acestea să fie în creștere”, a anunțat Șoptică.

Google New Urmareste-ne pe Google News

3 thoughts on “Valeriu Iftime candidează pentru șefia Consiliului Județean Botoșani. Șoptică: Țin să vă anunț că mă retrag din funcția de președinte al filialei PNL Botoșani

  1. Succes domnule IFTIME !
    Asteptam sa faceti lucrari de calitate nu ca drumul asfaltat de la MANOLEASA -RADAUTI unde au pus pamant amestecat cu asfalt acum este totul crapat in bataie de joc !
    poate la receptii puneti ingineri competenti care sa verifice calitatea lucrarlor si diriginti de santier care fura impreuna cu constructorul de drum !
    Acum se fura 60% din banii alocati!

  2. Sigur că stratul de asfalt de pe drumul ,,de centură” Manoleasa – Liveni – Mitoc – Rădăuți deja este deteriorat datorită proastei calități asigurate de constructor, însă îi atrag atenția lui ,, Din zonă” că președintele CJ nu are nici o atribuție și nu-l bagă nimeni în seamă pentru că acest drum este unul național, aflat în domeniul public al statului. Așa că, măi ,, Din zonă” se vede că habar n-ai cu ce se mănâncă legislația României, dar îi dai la hadarag pentru că faci jocul lui Iftimie probabil. Iar Iftimie, săracul, după ce s-a manifestat vehement prin presă că nu are nevoie de nici o funcție administrativă, acum ne aburește că ,, știe el cum trebuie făcut”,
    deși habar n-are nici el.

  3. ghiorghi de ce Veorica de la CJ face poze pe toate drumurile mai expertule ghiorghi drumuri vad ca esti din bransa celor corupti si sai la gatul lui IFTIME ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *