Lipsa de civilizație se sancționează! Doi botoșăneni au fost amendați din cauza comportamentului lor

accident politie locala centrul vechi botosaniDoi botoșăneni au fost amendați de polițiștii locali, zilele trecute, din cauza comportamentului lor. Aceștia îi înjurau și jigneau pe toți cei care treceau pe lângă ei.  Primul a fost găsit de polițiștii locali în Centrul Istoric, în dreptul imobilului de pe str.1 Decembrie 1918 nr.52. O persoană profera injurii și expresii jignitoare la adresa trecătorilor, așa că polițiștii au sancționat-o contravențional cu amendă.

În aceeași zi, ora 17:58, în timpul patrulării pe B-dul Mihai Eminescu, patrula auto a observat un bărbat sub influența băuturilor alcoolice, care adresa cuvinte si expresii jignitoare trecătorilor. Și de această dată, polițiștii locali au abordat persoana, au legitimat-o și au dispus sancționarea contravențională cu amendă.

În intervalul 23-25 februarie 2024, polițiștii locali au desfășurat activități specifice domeniilor de competență.
Ca urmare a activităților desfășurate polițiștii locali au constatat un număr de 73 de fapte contravenționale, fiind aplicate sancțiuni în funcție de gravitatea acestora, cuantumul total al amenzilor 11.060 lei.

Pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice s-a aplicat un număr de 9 sancțiuni contravenționale potrivit prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar faptele constatate și sancționate au fost : tulburarea liniștii publice, consumul de alcool, apelarea la mila trecătorilor, etc.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *