Ce suspendare a primit jucătorul eliminat de la FC Botoșani în meciul cu FCSB. Becali: De vină a fost femeia de la VAR. Se alege praful când femeia arbitrează bărbatul!

La o zi după FCSB – FC Botoșani 3-2, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a judecat cazurile celor trei jucător eliminați de arbitrul Cătălin Buși.

FCSB a terminat partida de pe Arena Națională în 9 oameni, după ce Nana Antwi și Darius Olaru au primit direct cartonașul roșu, în timp ce Juan Kaprof, atacantul de la FC Botoșani, a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Comisia de Disciplină a dat verdictul după eliminările lui Antwi, Olaru și Kaprof

Azi, LPF a publicat pe site-ul oficial verdictul după eliminarile lui Antwi, Olaru și Kaprof. Deși a văzut direct roșu, fundașul dreapta ghanez a primit doar o etapă de suspendare și o amendă de 740 de lei. El va rata doar meciul cu FC Voluntari, de joi.

Nu la fel de indulgenți au fost membrii Comisiei cu Darius Olaru. Eliminat în minutul 90+1, mijlocașul de 25 de ani a primit două etape de suspendare și va rata partidele cu FC Voluntari și Petrolul. În plus, el va avea de achitat și o amendă de 3.000 de lei.

De partea cealaltă, Juan Kaprof va sta o etapă pe bară și va avea de plătit 740 de lei.

O să întrebați de arbitraj. Îmi place foarte mult de acest arbitru (n.r- Cătălin Buși). E extraordinar. Se vede pe față lui că e bun. Va ajunge arbitru mare. Dar oamenii buni sunt călăriți. Însă Dumnezeu îl va ajuta. El nu are nicio vină… Bine, are o mică vină. Dar se mai greșește. A fost fault la Șut (n.r. – înainte de eliminarea lui Olaru)

De vină a fost femeia de la VAR. Am văzut în cazul lui Nana Antwi… «Roșu» se dă când mingea e în controlul adversarului, doar că Nana controla mingea. Iar roșu la Olaru trebuia anulat. Ea… Dacă ea avea inteligență… Dar, femeie… Ce vrei? Se alege praful când femeia arbitrează bărbatul. Buși va ajunge mare arbitru, e om de mare calitate. Chiar și el a zis, când a fost chemat la VAR a zis «Asta e nebună!».”, a declarat  Gigi Becali, patron FCSB.

Dacă nu era VAR, ne tăvăleau ăștia de ne rupeau. După ce a s-a dat primul roșu, arbitru a fost zăpăcit și timorat și a făcut multe greșeli în defavoarea noastră. Dacă domnul Becali nu-și calmează copiii ăștia și îi face fotbaliști și nu vedete…– Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani, potrivit gsp.ro

FOTO Amendă uriașă, de 20.000 lei, dată unui bărbat care vindea țigări într-un bar dintr-o localitate din județul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *