Angajări în instituții publice din Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs

Primăria din comuna Vârfu Câmpului organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului contractual de execuție vacant Instructor – Educator pentru activități de resocializare la Centru de Zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți” în subordinea Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul aparatului de specialitate a primarului comunei Vârfu Câmpului județul Botoșani.

Condiţii specifice de participare la concurs: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licentă sau echivalentă; absolvent al programului de formare psihopedagogică nivelul 1 ( modulul pedagogic ) pentru cariera didactică. Fără vechime.

Proba scrisă are loc la data de 21 martie, la sediul Primăriei comunei Vârfu Câmpului județul Botoșani iar interviul este programat pe 25 martie.
Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției până la data de 18 martie.

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Botoșani a scos la concurs un post de inspector la Serviciul medical, comisii terapeutice/clawback și două posturi de consilier Evidență asigurați, carduri și concedii medicale. Concursul este organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici și constă în mai multe etape.

Școala Gimnazială Nr.1 Hilișeu Horia angajează îngrijitor cu jumătate de normă. Condiții specifice de participare la concurs: studii gimnaziale sau medii; disponibilitate pentru program de lucru dimineață și după-amiază (4 ore/zi). Vechime- nu se solicită

Dosarele de concurs se depun până la data de 6 martie,  proba scrisă are loc pe 15 martie și interviul pe 20 martie.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Noi locuințe ANL din municipiul Botoșani. scoase la vânzare. La ce prețuri sunt vândute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *