Noi locuințe ANL din municipiul Botoșani. scoase la vânzare. La ce prețuri sunt vândute!

Societatea comercială Locativa SA vinde încă trei locuințe ANL din municipiul Botoșani. Este vorba de locuințe de pe străzile Patriarh Teoctist Arpașu și de pe Aleea General Alexandru Ioanițiu, pentru care chiriașii au solicitat să le fie vândute. Consilierii locali vor aproba în ședința din luna februarie prețurile de vânzare ale acestora.

Potrivit proiectului de hotărâre de Consiliu Local, două locuințe se vând la blocurile de pe Patriarh Teoctist Arăpașu. Una  se vinde cu 93.035 lei, iar cealaltă cu 149.760 lei.

Locuința de la blocurile ANL de pe strada Aleea General Alexandru Ioanițiu are un preț de vânzare de 260.343 lei. Sumele obținute din vânzarea locuințelor sunt destinate, exclusiv finanțării construcției de locuințe, acestea constituindu-se ca venituri la Agenția Națională pentru Locuințe.

În municipiul Botoșani sunt 67 de scări de bloc de tip ANL.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Post scos la concurs de Direcţia pentru Sport și Agrement Botoşani. Ce caută să angajeze!

One thought on “Noi locuințe ANL din municipiul Botoșani. scoase la vânzare. La ce prețuri sunt vândute!

  1. uite așa își fac unii bani de campanie electorală Locativa locul unde 53 de frecători de mentă iau salarii banane 7-8000 lei din vânzarea apartament ale statului și ei se susțin singuri zi molia șefă sifonarea banului de la stat in buzunarele lor ! PRIMARE esti părtaș la afacere???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *