Post scos la concurs de Direcţia pentru Sport și Agrement Botoşani. Ce caută să angajeze!

Direcţia pentru Sport și Agrement Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post contractual de execuție vacant de Inspector de specialitate – marketing – din cadrul Serviciului Încasări, Marketing.

Se cer studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe economice, sociale, administrative, intr-una din specializarile Marketing, Jurnalism, Comunicare și Relații Publice, Publicitate, Media Digitală; vechime în specialitatea studiilor – 6 ani si 6 luni în muncă; cunoștințe despre marketing offline și online, rețele sociale; cunoștințe operare pe calculator – pachetul Office şi Internet; cunostințe limbi străine – engleza, nivel conversațional; permis de conducere categ. B.

Calendarul de desfășurare a concursului: 6 martie este termenul limită depunere dosare de înscriere – 14 martie: proba scrisă care va avea loc la sediul din str. N.Sofian, nr.1 și 18 martie: interviu.

FOTO Medic de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani: Aș vrea să fac un apel către toată lumea. Sunt pacienți care ajung în stadiu foarte avansat…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *