Doi pirați auto, prinși de politiștii botoșăneni efectuând transport de persoane în regim taxi. Cum au fost sancționați!

Doi botoșăneni au fost amendați și au rămas fără mașini, după ce au fost prinși făcând piraterie auto. La data de 25 februarie 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani,  un autoturim condus de un bărbat, de 67 de ani, din aceeași localitate, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta mai multe persoane, în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul pentru o perioadă de 6 luni.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe DN 29 D, din comuna Trușești,  un autoturim condus de un bărbat, de 42 de ani, din comuna Durnești.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta patru persoane, în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul pentru o perioadă de 6 luni, transmite IPJ Botoșani.

FOTO! Ca în Vestul Sălbatic! Șofer din Botoșani, amenințat într-o benzinărie cu un pistol de un tânăr, după ce a refuzat să îl transporte la Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *