FOTO Ca în Vestul Sălbatic! Șofer din Botoșani, amenințat într-o benzinărie cu un pistol de un tânăr, după ce a refuzat să îl transporte la Suceava

Un botoșănen a fost sancționat cu peste 7.000 de lei, pentru că a provocat scandal și avea asupra sa un pistol. La data de 25 februarie 2024, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au fost sesizați cu privire la faptul că în zona unei stații de carburant se afla un tânăr, care are asupra sa un pistol, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Apelul a fost efectuat de către un conducător auto, care a fost oprit de tânărul respectiv pentru a-l transporta către municipiul Suceava, iar în momentul în care șoferul a refuzat, acesta a scos un pistol. Conducătorul auto a părăsit imediat zona, solicitând intervenția polițiștilor.

Echipajul de poliție direcționat în zona respectivă a identificat, după semnalmente,  persoana la care făcea referire apelantul, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Suceava. Aceasta se afla în fața stației de carburant și a fost somată să țină mâinile la vedere și să se supună indicațiilor polițișilor. Ulterior, a fost imobilizată, iar în urma controlului corporal asupra sa a fost identificată o armă, neletală, de agrement și un încărcător fără muniție”, a declarat Delia Nenișcu.

De asemenea, asupra tânărului a fost identificat un plic ce conține o substanță vegetală mărunțită, cu miros specific drogurilor, fiind întocmit dosar penal pentru deținere de droguri.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 7.500 de lei, pentru provocare de scandal, tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în drum public și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar arma a fost supusă confiscării.

Întrucât acesta a avut un comportament agitat a fost condus la o unitate spitalicească, secția de psihiatrie, unde a rămas internat.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Un investitor vrea să construiască o fabrică de bere în municipiul Botoșani. Vezi în ce zonă!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *