FOTO Un șofer a dat de necaz după ce a încercat să intre în țară cu o mașină cu probleme. Ce au descoperit polițiștii de frontieră botoșăneni

Un șofer a dat de necaz după ce a încercat să intre în țară cu o mașină cu probleme. Autoturismul radiat din circulație a fost descoperit la trecerea frontierei în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Trecerii Frontierei Rădăuți Prut au depistat, vineri, în jurul orei 14.40, la controlul de frontieră un bărbat care conducea un autovehicul radiat din circulație de peste o săptămână de către autoritățile din Lituania.

S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în țară, un bărbat cu dublă cetățenie, română și Republica Moldova, conducând un autovehicul ce avea aplicate numere de înmatriculare specifice Lituaniei.

„La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză și la starea de înmatriculare, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport este radiat din circulaţie de către autorităţile din Lituania, începând cu data de 18.02.2024, iar polița de asigurare nu este valabilă. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, precizează Poliția de Frontieră.

Google New Urmareste-ne pe Google News

VIDEO Accident! Un botoșănean s-a înfipt cu mașina în gardul unui bar, la scurt timp după ce s-a luat la întrecere cu polițiștii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *