VIDEO Accident! Un botoșănean s-a înfipt cu mașina în gardul unui bar, la scurt timp după ce s-a luat la întrecere cu polițiștii

Un botoșănean s-a înfipt cu mașina în gardul unui bar, la scurt timp după ce s-a luat la întrecere cu polițiștii. Un echipaj de poliție a tras pe dreapta un autoturism, pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Suceava, pe 21 februarie, cu ocazia unui filtru. La un moment dat, deși oamenii legii aveau ”client”, aceștia au observat un autoturism care li s-a părut că a oprit și a virat brusc pe strada Mirăuților, la vederea polițiștilor.

În aceste circumstanțe, polițiștii au urcat în autospecială și au pornit în urma autovehiculului suspect, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Șoferul vizat a apăsat pedala de accelerație, în încercarea de a scăpa de polițiști, scrie stireasucevei.ro. Urmărirea nu a fost prea lungă, deoarece autoturismul urmărit s-a înfipt în gardul unui bar de pe strada Mirăuților.

Cu această ocazie, polițiștii l-au legitimat pe șofer, l-au testat cu aparatele etilotest și drugtest și i-au verificat toate documentele. Surprinzător, tânărul de 27 de ani, din județul Botoșani, care s-a oprit cu mașina în gardul crâșmei, nu era nici beat, nici drogat și avea permis de conducere.

Polițiștii i-au suspendat permisul de conducere tânărului botoșănean pentru 30 de zile, pentru că în loc să oprească la semnalul regulamentar al oamenilor legii, acesta a accelerat. De asemenea, conducătorul auto a fost amendat cu 1.650 de lei, pentru neoprire la semnalul regulamentar, nesemnalizarea schimbării direcției și lipsă documente.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Foto & Video: SuceavaFail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *