Angajatorii din Botoșani care au cel puțin 10 angajați, invitați să participe la o sesiune de informare privind negocierile colective

itm BotosaniAngajatorii din Botoșani care au cel puțin 10 angajați, obligați să facă negociere colectivă la nivelul unității.

Având în vedere obiectivele specifice campaniei naționale de promovare a negocierii colective în intreprinderile mici și mijlocii desfășurată în perioada 01.02.2024-29.02.2024, invităm angajatorii/unitățile care au cel puțin 10 angajați/lucrători, la o sesiune de informare privind prevederile legale specifice negocierii colective”, transmite printr-un comunicat Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani.

Întâlnirea va avea loc în data de 29.02.2024, începând cu ora 10⁰⁰ la sala de ședințe din incinta Centrului de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botoșani, situat în  Calea Națională nr. 83.

FOTO Incendiu într-o localitate din Botoșani! Un bărbat și-a găsit casa distrusă de flăcări

One thought on “Angajatorii din Botoșani care au cel puțin 10 angajați, invitați să participe la o sesiune de informare privind negocierile colective

  1. Batem apa in piua muncitorii ROMANI sunt platiti la fel de prost de fabrilcile straine in confectii unde lucreaza sambata si le dau liber … 2000 lei este un salariu de mizerie iar institutiile statulu cu sute de angajati sunt parte in aceasta batie de joc fata de muncitorul roman!
    NU ma vazut sindicate sa intervina in acesta crima impotriva muncitorului roman!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *